به گزارش باشگاه آموزش و رسانه باور جمعیت هلال احمر شهرستان صحنه؛ احمد رحیمی رئیس این جمعیت در این دیدار ضمن عرض تبریک به مناسبت هفته قوه قضاییه و گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام خمینی(ره) از زحمات بی شبانه روزی رئیس دادگستری و دادستان شهرستان صحنه و همه تلاشگران این عرصه، تقدیر و تشکر نمودند کرد.
علی شاماری دادستان شهرستان صحنه نیز ضمن تشکر از خدمات جمعیت هلال احمر و حضور به موقع و داوطلبانه امدادگران ونجاتگران در همه عرصههای امدادی افزود:روحیه جهادی اعضای جمعیت هلال احمر در جهت کمک به مردم و قشر آسیب دیده قابل تقدیر است.
وی در پایان حمایت همه جانبه خود و مجموعه دستگاه قضایی را از جمعیت هلال احمر شهرستان صحنه در خصوص احداث پایگاه امداد ونجات جاده ای و دیگر تجهیزات امدادی که رفاه حال مردم شهرستان را در بر داشته باشد اعلام نمودند.