کرمانشاه
امروز دوشنبه  ۲۰ مرداد ۱۴۰۴

آئین تجلیل از پزشکان داوطلب جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه

آئین تجلیل از پزشکان داوطلب جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه

 

 به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه، صبح امروز از پزشکان داوطلب جمعیت هلال احمر استان که در برنامه بشردوستانه #نذر_آب 4 شهرستان #زهک سیستان و بلوچستان حضور داشته و بصورت داوطلبانه و خیرخواهانه در مناطق محروم شهرستان زهک نسبت به مداوای مردم نیازمند پرداختند از سوی دکتر معتمدی مدیرعامل هلال احمر استان کرمانشاه با اهدا لوح سپاس مورد تقدیر قرار گرفتند.

 

دکتر فرزین معتمدی در این دیدار مشارکت و همکاری پزشکان داوطلب جمعیت استان در برنامه انساندوستانه نذر آب 4 سیستان و بلوچستان که توسط جمعیت هلال احمر استان‌های مرکزی و کرمانشاه به انجام رسید را خداپسندانه و شایسته تقدیر دانستند.

 

 دکتر آریایی تبار رئیس انجمن بیماران نادر استان، جمعیت هلال احمر را نهادی مقدس برخاسته از بطن مردم دانسته و از خدمات و تلاشهای ارزشمند شبانه روزی مجموعه جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه قدردانی کردند.

 

 دوشنبه / ۲۹ شهریور ماه / ۱۴۰۰

 

 روابط عمومی‌ و ارتباطات مردمی

 جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه

 

تصاویر

مشاهده ۳۱
/
۱۴۰۰/۰۷/۲۵- ۱۵:۵۳
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است